Välkomna till Blugiallo

Exklusiv afterwork

I oktober öppnar vi upp vårt showroom exklusivt för anställda på MAQS Advokatbyrå för en afterwork helt och hållet i skräddar-anda. Hoppas att vi ses där! 

Blugiallo x MAQS Advokatbyrå

MAQS Advokatbyrå

Välkomna till Blugiallo

Att skapa måttsydda kläder är vår största passion men att göra det tillsammans med våra klienter på ett privat event höjer definitivt nivån ett extra steg.

Hos Blugiallo skapar vi unika måttprofiler för varje kund, går igenom tyger från de allra bästa leverantörerna och gör designval helt och hållet baserat på dina behov för att skapa den perfekta garderoben.

Vi bjuder in dig som anställd på MAQS Advokatbyrå till vårt showroom på Artillerigatan 6 för en härlig kväll tillsammans med oss och dina kollegor. Vi bjuder på dricka och tilltugg och lovar att du kommer kunna förkovra dig i allt som är värt att veta om måttsytt. Som bonus kommer du även få 15% rabatt på hela vårt sortiment.

 

Redo att uppgradera din garderob?

Kolla in vårt utbud

Om du vill förbereda dig och kika på vårt utbud redan nu är du välkommen att kolla igenom plaggen på vår sida. På plats i vårt showroom kan vi självklart hjälpa dig att hitta andra tyger, färger och designval om du skulle önska.
Vi ser fram emot en trevlig kväll ihop med er.