Julklappar till Honom

Går öven du i tankar på vad han faktiskt önskar sig i jul?
Hos oss ger du inte bara bort något personligt, han får även en helt ny shoppingupplevelse i vårt showroom där alla hans preferenser vägs samman för att skapa det perfekta plagget för just honom.

Vi revolutionerar mäns sätt att handla kläder samtidigt som vi ökar deras självförtroende.

Mjuka paket han kommer älska

Oavsett om julklappen är till din make, bästa vän, eller son är det alltid svårt att hitta det där lilla extra som verkligen visar hur mycket du uppskattar honom. Gåvan skall kännas genomtänkt, personlig och bli uppskattad. 

Måttsydda kläder, skapade helt utifrån varje kunds personliga behov och preferenser är garanterat en sån gåva. Hos oss ger du inte bara bort ett presentkort på ett måttsytt plagg utan även upplevelsen i vårt showroom där vi går igenom mått, tyger och designval för att göra plagget så personligt som möjligt. 

Önskar du extra hjälp inför ditt köp? Boka en rådgivning med oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Våra produkter är skapade för att få bäraren att må bra och se fantastisk ut. Så enkelt men ändå så unikt.

Våra gåvokort

Våra gåvokort är alltid lika uppskattade av mottagaren. Med en helt ny shoppingupplevelse skapar vi ett plagg med precis den design han önskar. Våra gåvokort kommer fint paketerade och går lika bra att köpa online som i något av våra showroom. Du är självklart välkommen att boka en tid för rådgivning innan ditt köp.

Om det är första gången han får möjligheten att uppleva Blugiallo så träffas vi i vårt showroom eller digitalt för en konsultation. Där hjälper vi honom med allt från att ta mått till att välja ut de perfekta måttsydda plaggen för hans garderob. Med andra ord får han inte bara något som kommer få honom att se ut som sitt bästa jag, utan även få uppleva ett helt nytt sätt att handla kläder på.

Behöver du lite extra hjälp?

Boka kostnadsfri rådgivning

Vårt mål är att du skall hitta den perfekta julklappen, därför är du alltid varmt välkommen att kontakta oss före ditt köp om du har några frågor. Oavsett om du har önskemål, tankar eller frågor om våra produkter eller om du vill att vi skräddarsyr upplevelsen för honom, så finns vi här för att hjälpa dig. Boka in en förutsättningslös konsultation med oss så skapar vi, tillsammans med dig, den perfekta gåvan till honom.