Julklappar han kommer älska

Vi träffar män som vill ge sig själva något extra personligt och speciellt varje dag. Det är just därför vi anser oss vara experter på området och är helt säkra på att vi kommer hjälpa dig hitta den rätta julklappen till honom. Nedan kan du se några förslag på gåvor till honom som vi vet att han kommer uppskatta.

Step icon

Ett personligt gåvokort

Våra gåvokort är alltid lika uppskattade av mottagaren. Med en helt ny shoppingupplevelse utformar vi ett plagg på precis det sätt han önskar det - och varför inte lägga till ett monogram för att göra plagget än mer personligt? Våra gåvokort kommer fint paketerade och du är självklart även välkommen att boka en tid för konsultation i samband med ditt köp.

Step icon

Vad sägs om en måttsydd skjorta?

En skjorta, men inte vilken skjorta som helst. Våra skjortor är skräddarsydda efter hans mått, unika stilpreferenser och kan avslutas med ett diskret monogram för att göras extra personliga. Du kan hitta våra formella skjortor här, och tror du istället något mer avslappnat skulle passa honom bättre så tycker vi du skall kika på våra mer vardagliga skjortor här.

Step icon

Eller förtjänar han en hel kostym?

Det absolut viktigaste med en kostym är att den har rätt passform för den som bär den. Det är därför vi aldrig skulle rekommendera någon att bära en kostym som inte är måttsydd för just deras kropp. Som med alla våra produkter så börjar resan med att vi tar personen kroppsmått. Därefter väljer vi ut rätt tyg och rätt design - självklart anpassas allt efter personens stilpreferenser och användningsområdet för plagget. För att göra det enklare för dig är våra kostymer uppdelade i formella kostymer and avslappnade kostymer.

Step icon

Låt en av våra experter hjälpa dig

Boka en konsultation med en av våra experter. Vi hjälper dig självklart att välja den perfekta julklappen - eller om du hellre vill så "slår vi in" konsultationen som en present där vi ser till att hjälpa mottagaren hela vägen till precis det han vill ha. Självklart gör vi allt vi kan för att personligt anpassa upplevelsen.

Vi skapar skräddarsydda plagg för män som revolutionerar deras sätt att klä sig och ökar deras självförtroende. Våra produkter är skapade för att få bäraren att må bra och se fantastisk ut. Så enkelt men ändå så annorlunda.

Våra gåvokort

Du vill alltid det bästa för den som är din “person”. Om detta är första gången han får uppleva Blugiallo så kommer han få möjlighet att besöka oss i vårt showroom eller ha en digital konsultation med oss. Där hjälper vi honom med allt från att ta hans mått till att välja ut de perfekta skräddarsydda plaggen för hans garderob. Med andra ord får han inte bara något som kommer få honom att se ut som sitt bästa jag utan även få uppleva ett helt nytt sätt att handla kläder. Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss före du handlar hos oss om du har önskemål eller tankar om hur vi kan göra upplevelsen ännu lite bättre för honom.