UPPGRADERA DIN GARDEROB

Exklusiv EQT-vecka hos Blugiallo

Den 20-26 mars bjuder vi in våra vänner på EQT att boka tid för en måttsydd uppdatering av garderoben. Naturligtvis helt anpassad efter personliga behov och preferenser. Som en del av denna vecka bjuder vi även in till en After Work onsdag 22 mars klockan 18:00. Under hela perioden erbjuder vi anställda på EQT 15% rabatt. Hoppas vi ses!

Blugiallo x EQT

EQT

Välkommen att testa Blugiallo

Att skapa måttsydda kläder är vår största passion. Hos Blugiallo skapar vi unika måttprofiler för varje kund, går igenom tyger från de allra bästa leverantörerna och gör designval helt och hållet baserat på dina behov för att skapa den perfekta garderoben.

Boka in en tid i vårt showroom mellan 20-16 mars. Du kommer att erbjudas ett privat möte med en av våra experter där vi tillsammans skapar dina unika plagg, helt baserat på behov och preferenser. Du bokar enkelt din tid nedan.

Varmt välkommen på After Work den 22 mars. Från 18:oo öppnar vi upp vårt showroom exklusivt för våra vänner på EQT. Även här kommer det ges möjlighet till måttagning, konsultation och beställning. Vi bjuder på dricka och tilltugg och lovar att du kommer kunna förkovra dig i allt som är värt att veta om måttsytt.

Boka din tid redan nu

Redo att uppgradera din garderob?

Kolla in vårt utbud

Om du vill förbereda dig och kika på vårt utbud redan nu är du välkommen att kolla igenom plaggen på vår sida. På plats i vårt showroom kan vi självklart hjälpa dig att hitta andra tyger, färger och designval om du skulle önska.
Vi ser fram emot en trevlig kväll ihop med er.